payleven logo SumUp och payleven är nu ett företag. CloseLearn more


Any questions? Take a look at our FAQs or contact us at 015360858

Gå med i SumUps affiliateprogram

SumUp, Europas ledande point-of-sales företag har precis lanserat sitt affiliateprogram. Detta sker samtidigt med lanseringen av den nya PIN+ kortterminalen

SumUps PIN+ gör det möjligt för handlare att ta emot alla stora konto-och kreditkort, och ansluts enkelt till de flesta smartphones och tablets via Bluetooth 4.0. PIN+ kostar en tiondel så mycket som de vanligaste terminalerna på marknaden, tillfälligt kampanjpris 699kr.

SumUp arbetar med ett starkt nätverk av välrenommerade partners över hela Europa, bland andra UBS, Tupperware, DHL och många fler.

Vårt nya affiliateprogram är en del av en stor marknadsföringskampanj som vi just nu genomför på våra viktigaste marknader för att ytterligare öka försäljningen av PIN+. Vi vill att du ska bli en del utav detta!

Dina fördelar

  • Exceptionellt hög kommission Tjäna upp till €30 per betald PIN+ läsare! Vi betalar dig €20 för varje betald beställning och ytterligare €10 på varje beställning när du värvar minst 10 beställningar inom en bestämd vecka.
  • Attraktiva banners: Välj från ett stort urval av SumUp banners och textlänkar.
  • Behöver du hjälp: Snabb och personlig support från SumUps affiliate team

För att ge dig bästa möjliga service använder SumUp kakor (cookies). Genom att använda webbsidan godkänner du vår policy angående kakor.

×