SumUpSumUp-bloggen
christmas-market-stall

Julmarknadsstånd in action

Vi är hedrade över att så många SumUp-användare ökar sin försäljning under jultider, särskilt på marknader och under speciella evenemang. Här följer en festlig sammanfattning av användarnas citat och foton.

elaine-marshall-cummins

“Folk handlar mycket under jultider och desto närmare julen, desto impulsivare blir det…så om du kan ta emot kortbetalningar förlorar du ingen försäljning… inkluderat reklamklistermärken …vad finns det inte att gilla. Jag älskar min SumUp." - Elaine Marshall Cummins, Marshall Made It!

liz-bermingham

“Det är så praktiskt att kunna acceptera kortbetalning vid mässor. Många har inte kontanter på sig och om du tar kort kan de köpa varan på plats istället för att säga att det kommer tillbaka när de väl har kontanter. Och oftast får de inte ens en chans att komma tillbaka! Förlorad försäljning!” - Liz Bermingham, LJB Wellness

geoff-hands

“Jag använder min nya SumUp-terminal för en Chritmas Open House i Brighton. Jag säljer mina målningar och mina tre döttrar skapar kort, tryck och anteckningsblock.” – Geoff Hands, Geoff Hands Fine Art

nadia-konig

“Mitt bästa julmarknadstips är att acceptera kortbetalningar! Sedan jag började jobba med SumUp har jag ökat min försäljning med mer än 30%!” – Nadia König, NK Designs

Kreisdesign

Foto av Kreisdesign.

chez-juliet

Foto av Chez Juliet’.

sophie-delorme-vulliez

"SumUp är en riktigt bra produkt för någon som mig, som för stunden driver en tillfällig butik samt kommer snart att sälja privat på julmarknader. Det är en lättanvändbar produkt, kunderna älskar den och även jag älskar den. Transaktionsavgiften är dessutom inte för hög, vilket möjliggör för mig att erbjuda en alternativ betalningsmetod för kunder som inte alltid har checkar eller kontanter på sig. Det är en toppen produkt för de som startar små företag eller för de som redan har ett. När det kommer till min butik – så är det ett faktum att sedan jag köpte kortterminalen, går jag aldrig miste om någon försäljning. Ännu en gång, tack för er betallösning.” - Sophie Delorme Vulliez, Biscotte au Chocolat

mademoiselle-loyal

Foto av Mademoiselle Loyal.

twitterfacebooklinkedin
Blog author

Christine Lariviere