payleven logo SumUp och payleven är nu ett företag. CloseLearn more


Any questions? Take a look at our FAQs or contact us at 015360858

Kortbetalningar för caféer

Kom igång

Du är i gott sällskap

Dagligen förlitar sig tusentals företag på SumUp för att kunna få betalt. Ditt café skulle kunna vara ett av de företagen. Med vår enkla betallösning och låga prissättning - 1,9% - är det lätt att komma igång.

Coffeeshop 1

Så prisvärda kan kortbetalningar vara

Flera småföretagare avskräcks ofta av tanken om att acceptera kortbetalningar av flera anledningar. Det kan antingen vara de höga etableringskostnaderna eller månadskostnaderna. SumUp är annorlunda. Efter köpet av din kortterminal betalar du endast 1,9% i kommission. Lätt som en plätt.

Läs mer
coffe testimonials pict

På språng

SumUp Air är en kortterminal för din ficka. Du kan ta emot kort i ditt café eller i din restaurang. Anslut Air till din smartphone eller platta via Bluetooth och så är du redo. När kortterminalen behöver laddas kan du använda den medföljande micro USB-kabeln.

Läs mer

Perfekta partnern för ditt företag

Vad du än gör så är SumUp Air det perfekta sättet att ta emot kortbetalningar på.

Mer information

Dagligen förlitar sig tusentals företag som ditt på SumUp för att kunna få betalt. Det är med glädje vi hjälper dig att utöka din verksamhet.

Frågor? Ring oss på: 08-124 58 604

För att ge dig bästa möjliga service använder SumUp kakor (cookies). Genom att använda webbsidan godkänner du vår policy angående kakor.

×