Logga in
Kom igång

SumUp Fakturor

Skapa proffsiga fakturor och få betalt med bara några klick. 

  • Kom igång

Snabbt och enkelt

Du skapar enkelt fakturorna på mobilen eller en stationär eller bärbar dator. Tryck på "Mer" och sedan "Fakturor" i SumUp-appen, eller gå till me.sumup.com för att komma igång.

Inga extra kostnader

Skapa ett obegränsat antal fakturor helt gratis. Inga dolda avgifter. Det enda du betalar till SumUp är en transaktionsavgift på 2,50% när kunden betalar fakturan.

Få betalt snabbare

När kunden får en faktura i inkorgen kan hen betala med bara några få klick via en betalningslänk. Du kan se betalningsstatusen på din mobil eller dator.

Smart fakturering

Glöm dina gamla Excel- och Wordmallar. Din logotyp och dina företagsuppgifter visas automatiskt på alla fakturor du skapar.

Du behöver inte välja fakturanummer eller räkna ut priser och moms. Det gör SumUp Fakturor åt dig.

När betalningen kommer in kontrollerar SumUp Fakturor att den stämmer med fakturabeloppet, så det slipper du också att göra.

Enkla betalningar

Erbjud ett säkert betalningsalternativ som har mindre risk att gå fel än banköverföring. Dina kunder kan betala med ett klick.

Du har alla dina betalningar på ett och samma ställe, och kan snabbt se vilka fakturor som har betalats. Om en faktura är försenad kan du påminna kunden. Du behöver inte anteckna lika mycket, eftersom allt finns enkelt till hands.

Felfritt

Vare sig du är momsregistrerad eller ej måste dina fakturor följa vissa juridiska regler. 

Vårt enkla flöde tar dig genom processen steg för steg, och minskar risken för misstag eller missa viktiga uppgifter. Med SumUp Fakturor kan du lita på att dina fakturor blir korrekta.

SumUp Fakturor gör det hur lätt som helst att skapa fakturor. Det gör det också enklare för kunder att betala, så alla vinner!

Det är praktiskt för kunder, och jag får betalt snabbare. Det funkar, helt enkelt.

Rachael Coutts, Carnivàle Vintage

Inga dolda kostnader

Med SumUp Fakturor har du inga fasta kostnader. Du betalar ingen avgift förrän kunden betalar fakturan.

0 kr

Månadskostnader

0 kr

Månadskostnader

2,50%

Transaktionsavgift