payleven logo SumUp och payleven är nu ett företag. CloseLearn more


Any questions? Take a look at our FAQs or contact us at 015360858

Om SumUp

Som ledande inom mobila point-of-sales (mPOS) i Europa strävar SumUp efter att öppna världen för kortbetalning.

Med SumUp, kan handlare acceptera betalningar med kredit-och betalkort via sin smartphone eller surfplatta på ett enkelt, säkert, ekonomiskt sätt. SumUp är det enda företag av sitt slag som erbjuder en mobil lösnings för betalning med en mPOS Chip& PIN lösning byggd på proprietär end-to-end EMV betalningsteknologi, och mobila applikationer.

Sedan starten i augusti 2012 har SumUp etablerat sig i 15 länder, däribland Storbritannien, Tyskland och Brasilien. Företaget har sitt högkvarter i London

SumUp samarbetar med American Express, Groupon, BBVA Ventures och andra välrenommerade investorer .

Säkerhet/teknologi

SumUp är auktoriserad som finansiellt institut av Financial Conduct Authority (FCA), Storbritannien (licensnr. 900700) och är certifierat enligt Europay, MasterCard, Visa (EMV) och PCI-DSS, vilket garanterar att betalningar genomförs med branschens högsta säkerhetsstandard.

FCA registerutdrag

PIN+ är marknadens säkraste metod för kortbetalning och har certifierats av flera betydande myndigheter bland andra;

  • PCI PTS V30 Certified, SRED
  • EMV Level 1 & Level 2 certificates
  • MasterCard TQM
  • MasterCard TIP , Visa ADVT certified
  • Visa Ready certified

SumUp är världsledande inom teknologi för mPOS. Som enda företag av sitt slag utvecklar och bygger SumUp certifierad proprietär hårdvara, system för att motverka bedrägeri, samt en säker och certifierad betalnings gateway.

Team

På SumUp jobbar fler än 100 personer från över 20 länder för att kunna leverera den bästa möjliga tjänsten åt våra kunder. Mer om vårt team och aktuella jobberbjudanden hittar du på.

Tjänster

För att ge dig bästa möjliga service använder SumUp kakor (cookies). Genom att använda webbsidan godkänner du vår policy angående kakor.

×