Om oss

Vi anställer

Företag

Vi är det ledande mobila point-of-sale (mPOS) i Europa. Vi startade 2012 och byggde vår betalningstjänst från början för att skaka om branschen och väcka entreprenören inom alla. Vi skapade en unik enhet, som med smartphonen som finns i din ficka, gör att småföretagare kan acceptera kortbetalningar var som helst.

Oavsett om våra handlare brygger kaffe eller fixar bilar vill vi göra teknik som alla kan använda - så våra företagare kan fortsätta med det som de gör bäst. Från vår papperslösa verifiering till att ta den första betalningen – vi gör det simpelt. Traditionella företag utelämnar småföretagare, det gör inte vi. Vi är öppna och ärliga om våra priser och har inga dolda avgifter.

Sen lanseringen i augusti 2012 har vårt företag en imponerande global räckvidd med expansion i 31 länder, däribland Tyskland, USA och Brasilien. SumUp fortsätter att växa och stöds av American Express, BBVA, Groupon, Holtzbrinck Ventures och andra välrenommerade riskkapitalinvesterare.

Idag är hundratusentals småföretag i 31 länder runt om i världen beroende av SumUp för att kunna ta betalt. Utöver våra ursprungliga hårdvaru-, mobil- och webbappar har vi fortsatt att utveckla en serie API och SDK för att integrera SumUp-betalningar i andra appar och tjänster.

Teknik

SumUp är ett auktoriserat digital pengainstitut registrerat hos Irländska centralbanken (referensnr No C195030) i Irland, och är certifierade av EMV (Europay, Mastercard och Visa) samt PCI-DSS som säkerställer att alla betalningar genomförs med högsta möjliga säkerhetsstandard.

Registrering hos Irländska centralbanken

SumUps proprietär, end-to-end betalningsplattform är den första fullt certifierade EMV mPos-systemet i världen att täcka hela betalningsprocessen: kortterminaler, Android- och iOS-mobilappar, en betalningsplattform samt risk – och bedrägerilösningar. SumUp är även den enda mPOS-leverantören att designa och utveckla sina egna EMV-kortterminaler.

SumUp Air är marknadens bästa kortterminal för genomförande av säkra kortbetalningar och har certifierats av flera betydande myndigheter bland andra;

PCI PTS V30 Certified, SRED EMV Level 1 & Level 2 certificates MasterCard TQM MasterCard TIP , Visa ADVT certified Visa Ready certified

Varför jobba för oss?

Vi gör saker annorlunda. Vi bygger vår egna betalningslösning från början till slut så att vi alltid kan erbjuda bästa pris och service. Vi vet hur viktig betalningen är för småföretag, så vi använder vår teknik för att förenkla deras vardag. Vi tror på öppen och transparent kommunikation, inte strikta regler och hierarkier. Vi är ett team av hårt arbetande, begåvade människor med ett mål: att bygga ett bättre sätt att få betalt. Vi har stora utmaningar inför oss, och vi behöver smarta och kreativa människor för att förnya och utmana betalningsindustrin. Om du tror att du har vad som krävs -

Ansök nu