Bli partner med den ledande mPOS-leverantören

Kolla in våra partners framgångshistorier eller kontakta oss direkt

Ta kontaktSe framgångsberättelser

Bolag & stora kunder

Det är dyrt att äga många terminaler på grund av månatliga avgifter och terminalerna är ofta inte mobila alls. SumUp kan skräddarsy lösningar till speciella behov med ett flexibelt tillvägagångssätt och multifunktionell produktutveckling. Många lösningar för företagskunder finns också tillgängliga på plats via våra SDK och API.

Bolag som litar på SumUp

Programvaruleverantörer

Betalningar är komplicerade, men inte för SumUp. Partners kan använda vår iOS, Android - och Windows SDKs eller eCom API för att låta våra handlare acceptera kortbetalningar via deras app eller webbsida med hjälp av vår behandlingsprocesser och kortterminaler. Med SumUp kan du låta dina kunder ha en riktig omni-kanalupplevelse.

För fulla specifikationer kan du besöka SumUp for Developers.

Programvaruleverantörer som använder SumUp

Finansinstitutioner

SumUp samarbetar med finansiella institutioner för att erbjuda sina kunder en komplett end-to-end mPOS-lösning utan onödiga kostnader eller integrationer. Vi kan placera en produkt hos en partner inom ett par dagar.

Finansinstitutioner som litar på SumUp

Återförsäljare

SumUp erbjuder ett modernt affärsverktyg för entreprenörer som kompletterar alla återförsäljares affärsutbud. Dess moderna förpackning och effektiva kommunikation gör beslutsfattandet i affären enkelt. Det underlättar dessutom att produkten finns tillgänglig på hyllan.

Återförsäljare som litar på SumUp

Partners

Vill du utrusta dina kunder eller medlemmar med en toppmodern mPOS-lösning? Då har du kommit till rätt ställe. Oavsett om det är en designmarknad, doktorsförening eller direkt säljkår, kommer SumUp att ha lösningen för ditt företag.

Partners som litar på SumUp

Ta kontakt med oss för att få mer information om hur du blir en SumUp-partner

Ta kontakt